Новости и настани

Важноста на општокорисната работа за развој на студентите

Како општокорисната работа ви помага да бидете поразвиен студент. Веројатно може да се поистоветите со студент од прва година кој не е сигурен за својата иднина. Помеѓу 20% и 50% од студентите започнуваат на универзитет неопределени и 75% ќе ја сменат својата насока барем еднаш пред дипломирањето (Гордон, 1995).

МладиХаб повторно е отворен!

МладиХаб повторно ги отвора своите врати! Ќе работиме со скратено работно време од 10 до 15 часот. Ве очекуваме и ќе ве замолиме да ги почитувате здравствените мерки пред да не посетите.