Одлично помина и првата обука во рамки на третио циклус на МладиХАБ обуките, која како теба се одработуваше рекламирање на ФБ и Инстаграм.

Следете не на нашите социјални мрежи за да бидете во тек со сите нови настани и обуки во рамки на МладиХАБ 👉 https://www.facebook.com/mladihub/