Дали сте спремни за третиот циклус обуки? 🎉
Сите обуки ќе се спроведуваат дигитално и секој може да се приклучи!
Испланиравме интересни активности за општокорисна работа кои можете да ги спроведете целосно дигитално и кои ќе ви служат како ваучер за да бидете дел од обуките.
Вложете го вашето време во учење на нешто забавно и ново и бидете спремни да аплицирате за третиот циклус на обуки на МладиХаб! 😎💻

Следете не на нашите социјални мрежи за отворените повици 👉 https://www.facebook.com/mladihub/