Ги забрзуваме чекорите на младите на патот кон успехот!

Традиционално, продолжуваме со интересни и корисни онлајн обуки за дигитални и деловни вештини, но ви подготвуваме и едно големо изненадување кое дополнително ќе ви го олесни патот до работното место кое го посакувате.

Благодарност до Тијана Марковска, учесник на обуката за Илустратор што ни го подготви овој прекрасен дизајн.

#CareerHUB #ComingSoon