Ерата на масовна дигитализација е веќе започната, на сите нас ни е ова добро познато. Но дали ја имаме истата свест за огромниот јаз што истата таа дигитализација ја создава на пазарот на трудот?
Токму затоа е важно да го земеме нашето образование во сопствени раце и мудро да си го распределиме времето во учење на дигиталните вештини на иднината.

Ова видео подетално зборува за тоа што можете да очекувате во однос на потребите на пазар на трудот.

Погледнете го на следниот линк :

https://www.youtube.com/watch?v=5mXPdAurF1w&t=0s&fbclid=IwAR1ZXWbl_HJQcpcN3CkOQrMNdPQ9OGedc-SM6q94JyUq4T_XKrZYP7by1mg

Како вие ја обликувате својата иднина? 🤔