Официјално започна третиот циклус обуки на МладиХаб! Обуката за Front-end web developer е првата од низа интересни обуки кои ги имаме испанирано.

Следете не на нашите социјални мрежи за навремено да бидете известени за се што следи👉 https://www.facebook.com/mladihub/