Manager at Metamorphosis Foundation и предавач
на Академијата за дигитален маркетинг во Brainster
- Билјана Димовска, SEO Professional и предавач на Академијата за дигитален
маркетинг во BrainsterДигиталниот маркетинг бара се повеќе познавања од разни области како што се графички дизајн, SEO, copywriting итн, меѓутоа прво треба да се започне со основата. 💻

Денес започна обуката со која можете да се стекнете со основно познавање и да гозапочнете вашиот пат како иден дигитален маркетер!
Инструктори на обуката се:
- Дарјан Раденковиќ, CMO на Brainster и координатор на Академијата за дигитален
маркетинг во Brainster
- Ива Дујак, COO на Brand Union и предавач на Академијата за
дигитален маркетинг на Brainster
- Иван Ефремов, предавач на Академијата за дигитален маркетинг во Brainster
- Стефан Смиљановски, Senior Digital Marketer во Brainster и предавач на Академијата за дигитален маркетинг во Brainster
- Калин Марковиќ, Marketing