Copywriting

Брзи обуки за дигитални и бизнис вештини, во времетраење од 2 до 4 часа

Copywriting-от е 'рбетот на секоја успешна маркетинг кампања!

 

Оптимизираниот текст (copy) ќе ја подобри вашата продажба, ќе ви помогне да пенетрирате нови пазари, и ќе го трансформира вашиот бренд од глава до петици.

 

Преку 4-часовниот курс  “Копирајтинг За Дигитални Канали” вие ќе научите да пишувате copy што кореспондира со вашата целна публика, гради односи, и ја зголемува вашата онлајн конверзија.

 

Гент Мехмети е сениорен копирајтер со долгогодишно искуство на глобалниот пазар кој ќе ве научи како:

·        Да го прилагодите вашето copy за секој  канал

·        Да кориситите докажани copywriting формули

·        Да одредите кој вид на copy одговара на вашиот sales cycle

·        Да пристапите со B2B и B2C клиенти

...и ред техники кои ќе му помогнат на вашиот бизнис да оствари видливи резултати.

Предавач

Tренинг провајдери