Моќта на аналитика та во дигиталниот свет

Брзи обуки за дигитални и бизнис вештини, во времетраење од 2 до 4 часа

​Обуката за Моќ на аналитика е дел од третиот циклус обуки на МладиХаб. Часовите ќе бидат од 12:00 до 14:00 часот.

Опис на обуката Моќ на аналитика:

 • Моќта на аналитиката во дигиталниот свет е обука на која слушателите ќе добијат детални информации како да ги користат аналитиките од рекламите со цел на подобро носење на одлуки. Фокусот на оваа обука се информациите кои се достапни од платформите Фејсбук и Гугл

   1. Фејсбук аналитика

   - поставување

  - менаџирање преку соодветните параметри

   - Фејсбук пиксел

   - генерирање на извештај

   2. Гугл аналитика

   - поставување

   - елементи

   - генерирање на извештај

Следете не на нашите социјални мрежи за отворените повици 👉 https://www.facebook.com/mladihub/

Предавач

Tренинг провајдери