Моето искуство со МладиХаб беше продуктивно и едукативно. Јас, Горан, присуствував на обуката за Exel / Word / PowerPoint. Мојата општокорисна работа беше помош за вдомување на домашни миленици.

Како тоа што сте го научиле на обуката ви користеше (работа, проект, училиште и слично)?

  • Да дефинитивно беше многу од корист, ми помогна околу проектите кои ги изработував за клиенти да изгледаат попрофесионално, но вооедно и да привлечам други клиенти.

Дали повторно би присуствувале на обуките на МладиХаб?

  • Да, баш пред некој се прашував дали ке има пак некоја слича обука и со задоволство би присуствувал повторно.

Моето искуство извршувајќи општокорисна работа беше:

  • Со оглед на тоа дека имам завршено ветерина, секогаш сум сакал да им помагам на жиивотните, дечките од „Шепасти Ентузијасти“ беа прекрасни, дружељубиви и позитивни. Едноставно срцето ми беше исполнето кога дознав дека сите миленици беа вдомени.