Моето искуство со МладиХаб беше супер. Јас, Стефан присуствував на обуката за Основи на кодирање. Мојата општокорисна работа беше во ,,Ретвитни оброк,“ - готвење и пакување на оброци.

Како тоа што сте го научиле на обуката ви користеше (работа, проект, училиште и слично)?

Стекнатото знаење сигурно ќе ми користи во некои наредни надоградувања на знаењето во IT областа.

Дали повторно би присуствувале на обуките на МладиХаб?

Да со задоволство повторно ќе учестувувам на обуките на МладиХаб .

Моето искуство извршувајќи општокорисна работа беше:

Одлично, секогаш чувството е одлично кога знаеш дека вршиш исклучително добра и хумана работа за општеството и заедницата во која живееме.