Моето искуство со МладиХаб беше супер!. Јас, Петар присуствував на обуката за Фронт-енд девелопмент. Мојата општокорисна работа беше спремање храна со Ретвитни Оброк.

Како тоа што сте го научиле на обуката ви користеше (работа, проект, училиште и слично)?

Обуката ми помогна да започнам со програмирање, нешто што долго време сум сакал на научам но никогаш не успеав.

Дали повторно би присуствувале на обуките на МладиХаб?

Секако дека да. Воодушевен сум од искуството што го имав и би сакал повторно да испробам некоја друга обука.

Моето искуство извршувајќи општокорисна работа беше:

Задоволувачко. Учествував во активност што знам им помага на луѓе и бев информиран за програми и други активности за кои што понатаму можно би се пријавил!