За да се пријавиш во програмата, пополни ја формата на следниот линк.

Доколку сакате да дознаете повеќе за искуството на минатогодишните учесници на програмата за кариерно советување може да ги погледнете видео изјавите на учесниците тука.

Поврзани содржини