На предавањето беа опфатени сите аспекти за креирање на содржина за социјални медиуми, темите беа следни: 

- Поим и основи на маркетингот преку социјални медиуми

- Стратегии за маркетинг преку социјалните медиуми

- Креирање на соодветна содржина за соодветен контекст

Следете не на нашите социјални мрежи за да бидете во тек со сите нови настани и обуки во рамки на МладиХАБ 👉 https://www.facebook.com/mladihub/