На 29 април 2022 година, се отвори Младинскиот центар Млади Хаб во Битола во рамки на проектот „МладиХАБ –градење вештини за вработување, компетенции и можности за вмрежување за младите”

МладиХаб Битола бесплатно им стои на располагање на сите членки на НМСМ, но и на сите младински групи, здруженија и организации од Пелагонискиот регион и околината што имаат потреба од организирање на:

📌 Состаноци и средби

📌 Работилници

📌 Промотивни настани

📌 Изложби

📌 Натпревари

📅 За да го искористите Младинскиот центар контактирајте ја следната мејл адреса 📧 mcbitola@gmail.com за навремено да го резервирате просторот на терминот кога ви е потребен.